Uw belang staat bij ons voorop, niet onze omzet.

Dé Advocaat op Ijburg

Welkom bij Van
Riessen Advocatuur

Van Riessen Advocatuur…

Wij willen graag prettig werken en willen voortreffelijke rechtshulp bieden voor een redelijke prijs. Bij ons geen hoge drempel en geen “meter die loopt”; we gaan graag informeel met u en met elkaar om.

 

U kunt bij ons altijd binnen stappen om kennis te maken en om geheel vrijblijvend een juridisch probleem met ons te bespreken. Wij hebben daarvoor geen vast spreekuur: u kunt desgewenst telefonisch of met het contactformulier een afspraak maken. Wilt u ’s avonds of in het weekend komen, dan is het maken van een afspraak in ieder geval nodig.
Van Riessen Advocatuur
Bij ons staat het scoren van zoveel mogelijk omzet niet voorop. Bij ons geen hoge drempel en geen meter die loopt. Wij gaan graag informeel met u om.

Uw persoonlijke advocaat

In ons intakegesprek maken we met u een duidelijke afspraak over de kosten. Daarbij gaat het niet alleen om ons honorarium, maar ook over eventueel extern te maken kosten. In de regel spreken we met u een vaste prijs af voor het hele traject, eventueel in modules. Ook kunnen wij afspreken dat u bij het afsluiten van een zaak een rekening ontvangt waarvan wij de hoogte op dat moment samen en in redelijkheid bepalen. Daarbij spelen dan de uitkomst van de zaak, de tijdsbesteding en uw tevredenheid over onze dienstverlening een rol. In uitzonderingsgevallen spreken wij af dat wij op uurtarief werken. Dat uurtarief houdt rekening met uw draagkracht en met het belang van de zaak. Wij rekenen geen vaste opslag voor kantoorkosten.

Van Riessen advocatuur
over ons

Heeft u een rechtsbijstandverzekering, dan horen we dat graag. We kunnen dan met uw assuradeur in overleg treden over onze inschakeling. Nu u het recht op vrije advocaatkeuze hebt, hoeft u dus geen genoegen te nemen met de inschakeling van een jurist of advocaat die bij uw rechtsbijstandassuradeur is aangesloten.

Bij Van Riessen Advocatuur staat het resultaat altijd voorop. Wij willen samen met u het best mogelijke resultaat behalen voor uw zaak. Dit doen wij door onze jarenlange ervaring toe te passen, onze gespecialiseerde kennis en onze passie voor het vakmanschap.

over ons

Van Riessen Advocatuur…

Het bepalen van de beste route.

Er leiden meer wegen naar Rome, maar wij denken dat er maar één de beste is. Elke zaak heeft een eigen individuele aanpak nodig om zo snel en effectief mogelijk te worden opgelost. Samen met u maken we op basis van onze kennis en ervaring de keuze voor de beste benadering. Daarna gaan we samen verder: we houden u steeds op de hoogte van de voortgang en overleggen met u over te maken keuzes. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Leg uw probleem vrijblijvend aan ons voor.

Uw probleem samen oplossen.

Ons hart gaat sneller kloppen van uw probleem. Wij vinden het leuk en uitdagend om samen met u uw probleem op te lossen.  Wij werken met een vaste formule: wij stellen in overleg met u vast wat u wilt bereiken en bespreken de haalbaarheid. U zult niet van ons horen wat er allemaal niet kan, maar vooral wat er wél mogelijk is. Welke aanpak we kiezen, bepalen we samen. Aardig als het kan, hard als het moet; het resultaat staat steeds voorop.

Altijd glashelder. En transparant.

We spreken met u een plan van aanpak af en besteden uiteraard aandacht aan de daaraan verbonden kosten. Daarbij werken we indien mogelijk met een vast bedrag: bij ons is “uurtje-factuurtje” definitief verleden tijd. U bent en blijft voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak: een oplossing bereiken we per definitie samen.

Zet ons aan het werk

Het is onze uitdaging om uw probleem op te lossen: dat vinden wij de kern van de advocatuur. Wij zijn transparant, spreken duidelijke taal en bepalen samen met u de meest effectieve route om uw probleem op te lossen tegen de laagst mogelijke kosten.
Over ons

Historie

Peter van Riessen begon zijn carrière in 1990 in Alphen aan den Rijn en was al na vier jaar partner. In 2001 is hij zijn eigen kantoor in Gouda begonnen en heeft dat uitgebouwd tot een full service kantoor met acht advocaten. Hij heeft zich toegelegd op ondernemings- en arbeidsrecht en staat zowel ondernemers als particulieren bij. De nadruk op omzettargets begon hem tegen te staan en hij heeft het roer omgegooid.