Werken is vaak leuk, totdat contracten op tafel worden gelegd.

Meer informatie over arbeidsrecht?

Van Riessen Advocatuur
adviseert u graag

Arbeidsrecht

Op het gebied van het arbeidsrecht zijn wij u graag van dienst. Dat kan zijn voor ontslag maar ook voor kwesties over salaris en arbeidsvoorwaarden, bonussen, detachering en pensioen.
We houden het graag persoonlijk en treden daarom op voor particulieren en voor werkgevers bij wie de directeur ook de eigenaar is. Wij geven advies en procederen indien nodig. Bij ontslag onderzoeken we of een regeling kan worden getroffen; lukt dat niet, dan gaan wij de gang naar de kantonrechter of het UWV niet uit de weg.

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Arbeidsrecht

Ontslag

Er leiden meer wegen naar Rome, maar wij denken dat er maar één de beste is. Elke zaak heeft een eigen individuele aanpak nodig om zo snel en effectief mogelijk te worden opgelost. Samen met u maken we op basis van onze kennis en ervaring de keuze voor de beste benadering. Daarna gaan we samen verder: we houden u steeds op de hoogte van de voortgang en overleggen met u over te maken keuzes. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Leg uw probleem vrijblijvend aan ons voor.

Salaris

Ons hart gaat sneller kloppen van uw probleem. Wij vinden het leuk en uitdagend om samen met u uw probleem op te lossen.  Wij werken met een vaste formule: wij stellen in overleg met u vast wat u wilt bereiken en bespreken de haalbaarheid. U zult niet van ons horen wat er allemaal niet kan, maar vooral wat er wél mogelijk is. Welke aanpak we kiezen, bepalen we samen. Aardig als het kan, hard als het moet; het resultaat staat steeds voorop.

Arbeidsvoorwaarden

We spreken met u een plan van aanpak af en besteden uiteraard aandacht aan de daaraan verbonden kosten. Daarbij werken we indien mogelijk met een vast bedrag: bij ons is “uurtje-factuurtje” definitief verleden tijd. U bent en blijft voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak: een oplossing bereiken we per definitie samen.
Arbeidsrecht

Arbeidsrechtadvocaat

Uw persoonlijke advocaat

Ontslagen, contractuele problemen of ontvangt u niet de bonus waar u recht op heeft?

Edwin | 26 jaar | Almere
Van Riessen Advocatuur heeft mij geholpen bij het aanvechten van mijn onterechte ontslag. Ik ervaar ze als glashelder, oprecht en persoonlijk.
arbeidsrecht quote

Zet ons aan het werk

Het is onze uitdaging om uw probleem op te lossen: dat vinden wij de kern van de advocatuur. Wij zijn transparant, spreken duidelijke taal en bepalen samen met u de meest effectieve route om uw probleem op te lossen tegen de laagst mogelijke kosten.
Case

Case: onterecht ontslagen

Ik weet het nog goed. De tranen van mijn cliënt rolde over zijn wangen toen hij aan mij vertelde dat hij echt niks verkeerds had gedaan. Dat gaf mij vuur om voor hem te vechten.