Als wij u ontzorgen, kunt u ondernemen. Focus!

Meer informatie over ondernemingsrecht?

Van Riessen Advocatuur
adviseert u graag

Ondernemingsrecht

Bij het ondernemingsrecht gaat het wat ons betreft om de samenwerking binnen vennootschappen, de rechtsvorm en om het voorkomen of oplossen van geschillen. Samenwerking kent tal van varianten: maatschap, vennootschap onder firma, commanditaire vennootschap, besloten vennootschap, vereniging en stichting.
Elk van die samenwerkingsverbanden heeft bestuurders, geldschieters en andere stakeholders. Gaat het daar wringen, dan denken wij graag mee over een oplossing. Ook kunnen wij u bijstaan in kwesties van bestuurdersaansprakelijkheid of insolventie.

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Ondernemingsrecht

Rechtsvormen

Er leiden meer wegen naar Romé, maar wij denken dat er maar één de beste is. Elke zaak heeft een eigen individuele aanpak nodig om zo snel en effectief mogelijk te worden opgelost. Samen met u maken we op basis van onze kennis en ervaring de keuze voor de beste benadering. Daarna gaan we samen verder: we houden u steeds op de hoogte van de voortgang en overleggen met u over te maken keuzes. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Leg uw probleem vrijblijvend aan ons voor.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Ons hart gaat sneller kloppen van uw probleem. Wij vinden het leuk en uitdagend om samen met u uw probleem op te lossen.  Wij werken met een vaste formule: wij stellen in overleg met u vast wat u wilt bereiken en bespreken de haalbaarheid. U zult niet van ons horen wat er allemaal niet kan, maar vooral wat er wél mogelijk is. Welke aanpak we kiezen, bepalen we samen. Aardig als het kan, hard als het moet; het resultaat staat steeds voorop.

Samenwerkingen binnen vennootschappen

We spreken met u een plan van aanpak af en besteden uiteraard aandacht aan de daaraan verbonden kosten. Daarbij werken we indien mogelijk met een vast bedrag: bij ons is “uurtje-factuurtje” definitief verleden tijd. U bent en blijft voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak: een oplossing bereiken we per definitie samen.
ondernemingsrecht

Ondernemingsrechtadvocaat

Uw persoonlijke advocaat

Ontslagen, contractuele problemen of ontvangt u niet de bonus waar u recht op heeft?

Martijn | 28 jaar | Almere
Samen met mijn compagnon had ik een bedrijf opgezet. Alles ging voor de wind, totdat hij besloot om uit het bedrijf te stappen. Hij wilde een zak met geld mee. Van Riessen heeft mij geadviseerd en geholpen. Mijn dank is zeer groot!
Ondernemingsrecht

Zet ons aan het werk

Het is onze uitdaging om uw probleem op te lossen: dat vinden wij de kern van de advocatuur. Wij zijn transparant, spreken duidelijke taal en bepalen samen met u de meest effectieve route om uw probleem op te lossen tegen de laagst mogelijke kosten.
Case

Case: conflict met aandeelhouders

Ik was zo boos toen hij zei dat hij minimaal een miljoen wilde krijgen. Hij was later bij het bedrijf gekomen. Ik had alles opgebouwd. Toen had ik echt het gevoel dat hij alleen de vruchten wilde plukken. Peter gaf mij echt een goud advies op dat moment.