Het trouwen was een feest, daarna begon de ellende…

Meer informatie over personen- en familierecht?

Van Riessen Advocatuur
adviseert u graag

Personen- en familierecht

Wij zijn op zoek naar een collega!
In de loop van 2019 hopen wij een medewerker aan te trekken voor het personen- en familierecht. In afwachting daarvan kunnen we u alleen verwijzen. Bent u de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct.

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Personen- en familierecht

Beëindiging in relaties

Er leiden meer wegen naar Romé, maar wij denken dat er maar één de beste is. Elke zaak heeft een eigen individuele aanpak nodig om zo snel en effectief mogelijk te worden opgelost. Samen met u maken we op basis van onze kennis en ervaring de keuze voor de beste benadering. Daarna gaan we samen verder: we houden u steeds op de hoogte van de voortgang en overleggen met u over te maken keuzes. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Leg uw probleem vrijblijvend aan ons voor.

Echtscheiding

Ons hart gaat sneller kloppen van uw probleem. Wij vinden het leuk en uitdagend om samen met u uw probleem op te lossen.  Wij werken met een vaste formule: wij stellen in overleg met u vast wat u wilt bereiken en bespreken de haalbaarheid. U zult niet van ons horen wat er allemaal niet kan, maar vooral wat er wél mogelijk is. Welke aanpak we kiezen, bepalen we samen. Aardig als het kan, hard als het moet; het resultaat staat steeds voorop.

Adoptie

We spreken met u een plan van aanpak af en besteden uiteraard aandacht aan de daaraan verbonden kosten. Daarbij werken we indien mogelijk met een vast bedrag: bij ons is “uurtje-factuurtje” definitief verleden tijd. U bent en blijft voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak: een oplossing bereiken we per definitie samen.
personen en familierecht

Advocaat personen- en familierecht

Uw persoonlijke advocaat

Ontslagen, contractuele problemen of ontvangt u niet de bonus waar u recht op heeft?

Trudy | 56 jaar | IJburg
Mijn ex-man had allerlei problemen, waaronder een gokverslaving. Elke maand werkte ik hard om zijn verslaving te financieren. Ik was er klaar mee. Hij werd zo boos dat hij mij voor de rechter sleepte. Peter heeft mij geholpen en door hem kan ik weer verder met mijn leven.
personen en familierecht

Zet ons aan het werk

Het is onze uitdaging om uw probleem op te lossen: dat vinden wij de kern van de advocatuur. Wij zijn transparant, spreken duidelijke taal en bepalen samen met u de meest effectieve route om uw probleem op te lossen tegen de laagst mogelijke kosten.
Case

Case: echtscheiding

Ik begrijp tot op de dag van vandaag niet waarom hij mij voor de rechter sleepte. Zijn gokverslaving had hij niet onder controle en ik had meerdere keren aangegeven dat ik weg zou gaan. Ik heb jaren alles voor hem gedaan en dit voelde als een na trap.