U dacht goede afspraken te hebben gemaakt,maar de zaken liggen toch wat gecompliceerder…

Meer informatie over verbintenissenrecht?

Van Riessen Advocatuur
adviseert u graag

Verbintenissenrecht

Iedereen sluit voortdurend overeenkomsten en niet iedereen is altijd even tevreden met de manier waarop die uitpakken. Stelt uw contractspartner u teleur, dan onderzoeken we met u welke remedie van het verbintenissenrecht daartegen kan worden geboden: nakoming, ontbinding of schadevergoeding. Ook adviseren wij over contracten, waaronder algemene voorwaarden.
Blijven uw facturen onbetaald, dan zetten wij in op betaling. Onze incassopraktijk is inventief en effectief. Moet er geprocedeerd worden, dan bepalen we in overleg met u wat het wordt: kort geding, beslag, getuigenverhoor of arbitrage.

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Verbintenissenrecht

Algemene voorwaarden

Er leiden meer wegen naar Romé, maar wij denken dat er maar één de beste is. Elke zaak heeft een eigen individuele aanpak nodig om zo snel en effectief mogelijk te worden opgelost. Samen met u maken we op basis van onze kennis en ervaring de keuze voor de beste benadering. Daarna gaan we samen verder: we houden u steeds op de hoogte van de voortgang en overleggen met u over te maken keuzes. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Leg uw probleem vrijblijvend aan ons voor.

Nakoming contractspartner

Ons hart gaat sneller kloppen van uw probleem. Wij vinden het leuk en uitdagend om samen met u uw probleem op te lossen.  Wij werken met een vaste formule: wij stellen in overleg met u vast wat u wilt bereiken en bespreken de haalbaarheid. U zult niet van ons horen wat er allemaal niet kan, maar vooral wat er wél mogelijk is. Welke aanpak we kiezen, bepalen we samen. Aardig als het kan, hard als het moet; het resultaat staat steeds voorop.

Ontbinding contractspartner

We spreken met u een plan van aanpak af en besteden uiteraard aandacht aan de daaraan verbonden kosten. Daarbij werken we indien mogelijk met een vast bedrag: bij ons is “uurtje-factuurtje” definitief verleden tijd. U bent en blijft voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak: een oplossing bereiken we per definitie samen.
verbintenissenrecht

Advocaat Verbintenissenrecht

Uw persoonlijke advocaat

Ontslagen, contractuele problemen of ontvangt u niet de bonus waar u recht op heeft?

Tessa | 25 jaar | Overveen
Ik wist nooit echt wat ik met mijn algemene voorwaarden moest. Ik wist niet precies wat er eigenlijk instond. Van Riessen heeft mij dit heel helder uitgelegd en heeft de benodigde aanpassingen gedaan. Hierdoor kan ik focussen op wat echt belangrijk is, namelijk ondernemen zonder zorgen.
verbintenissenrecht

Zet ons aan het werk

Het is onze uitdaging om uw probleem op te lossen: dat vinden wij de kern van de advocatuur. Wij zijn transparant, spreken duidelijke taal en bepalen samen met u de meest effectieve route om uw probleem op te lossen tegen de laagst mogelijke kosten.
Case

Case: ontbinding van contract

Ik was door een klant van mij in de val gelokt. Ik had getekend voor iets wat ik eigenlijk niet wilde en ik kwam er ook niet vanaf. Ik vond het onterecht en oneerlijk en ik besloot om contact op te nemen met een advocaat op IJburg. Peter liet mij zien dat er mogelijkheden waren en dat het betaalbaar was.